Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جام جهانی ۱۹۵۴ تیم فوتبال اتریش موفق شد میزبان جام را با نتیجه پرگل و عجیب هفت بر پنج شکست دهد.

به گزارش ایران اکونومیست، پرگل‌ترین بازی جام جهانی کدام بازی بود؟ برد ۹ بر صفر مجارستان و یوگسلاوی مقابل کره جنوبی و زئیر؟ خیر. پیروزی ۱۰ بر یک مجارستان مقابل ال‌سالوادور؟ بازهم خیر. پای کشور میزبان در میان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزبان جام جهانی ۱۹۵۴؛ سوئیس.

رقابتی عجیب بین سوئیس و اتریش که ۱۲ گل در پی داشت. پیش از ارائه توضیحات راجع به این مسابقه بهتر است مقدمه‌ای از هر ۲ تیم در این جام ذکر کنیم. اتریش جزو تیم‌های خوب و باکیفیت فوتبال جهان در آن دوران بود. آنها در گروه سوم به ترتیب با نتایج یک بر صفر و پنج بر صفر از سد اسکاتلند و چکسلواکی گذشتند تا با چهار امتیاز(بردها ۲ امتیازی بود) به مرحله بعدی برسند. آنها با ۶ گل زده و بدون دریافت حتی یک گل به یک چهارم نهایی راه یافتند.

سوئیس در گروه چهارم قرار داشت. آنها با هدایت کارل راپان اتریشی به این رقابت‌ها آمدند. هر تیم در دور گروهی ۲ بازی انجام می‌داد؛ مگر اینکه ۲ تیم امتیازات‌شان برابر می‌شد. در این صورت مسابقه پلی‌آف حکم به برتری یک تیم می‌داد. آنها ابتدا ایتالیا را با نتیجه ۲ بر یک از پیش رو برداشتند. سپس با گل مغلوب انگلیس شدند تا کارشان به دیدار پلی‌آف کشیده شود. رقابتی مجدد با ایتالیا که با پیروزی مقتدرانه چهار بر صفر همراه شد ولی خستگی را به عنوان سوغات همراه با سوئیسی‌ها به یک چهارم برد.

روز مسابقه از راه رسید. هوای به شدت گرم لوزان که حدود ۴۰ درجه بالای صفر بود. حدود ۳۵ هزار نفر در استادیوم حاضر بودند. این چهارمین بازی سوئیس در ۱۲ روز اخیر بود اما اتریش با یک هفته استراحت به استقبال این دیدار آمده بود.

بازی تا دقیقه ۱۶ گلی نداشت اما به یک باره شاهد رخ دادن اتفاقاتی تاریخی و غیر طبیعی در میدان بودیم. سوئیس در کمتر از چهار دقیقه سه گل زد. کورت اشمید، گلر اتریش دچار گرمازدگی شده بود و به شکلی عجیب همه توپ‌ها وارد دروازه‌اش می‌شد. در ادامه ماساژور اتریش آمد و وضعیت جسمی او را بهتر کرد.  به نظر می‌رسید با این سه گل کار اتریش تمام شده باشد اما خیلی زود، ورق به شکل حیرت‌انگیزی برگشت.

اتریش در کمتر از ۱۰ دقیقه نه تنها کار را به تساوی کشاند؛ بلکه توانست ۲ گل از میزبان خود پیش بیفتد. بله؛ درست خواندید. پنج گل در کمتر از ۱۰ دقیقه. ما در دقیقه ۳۴ بودیم و نتیجه پنج بر سه به سود اتریش بود. در چند دقیقه آخر ۲ اتفاق مهم دیگر به وقوع پیوست. ابتدا سوئیس یک گل زد و سپس اتریش یک پنالتی از دست داد تا پرگل ترین نیمه‌ی تاریخ جهانی با رد و بدل شدن ۹ گل و بتری میهمان با یک گل فاصله تمام شود.

در نیمه دوم سوئیس دیگر توانی برای ادامه بازی نداشت. آنها گل ششم و هفتم را هم دریافت کردند و فقط توانستند یک گل در این نیمه به ثمر برسانند تا مسابقه با نتیجه هفت بر پنج تمام شود. روبرت بالامن(۱۶ و ۳۹)، جوزف هوگی(۱۷، ۱۹ و ۶۰) برای سوئیس موفق به گلزنی شدند و تئودور واگنر(۲۵، ۲۷ و ۵۳)، آلفرد کورنر(۲۶ و ۳۴)، ارنست اوکویرک(۳۲) و اریک پروبست(۷۶) گلزنان اتریش بودند.

۱۲ گل در این مسابقه به ثمر رسید تا رکوردپرگل‌ترین بازی تاریخ جام جهانی به ثبت برسد. به این بازی لقب "جنگِ گرمِ لوزان" را دادند. یکی از دلایلی که باعث شد جام جهانی ۱۹۵۴ تبدیل به پرگل‌ترین جام جهانی همه ادوار شود همین مسابقه بود.

اتریش در مرحله بعدی با نتیجه تحقیرآمیز ۶ بر یک مغلوب آلمان غربی شد اما در مسابقه رده‌بندی با نتیجه سه بر یک از سد اروگوئه گذشت تا رتبه سومی را به خود اختصاص دهد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سفرنامه جام جهانی ، مجارستان ، اتریش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجارستان اتریش پرگل ترین جام جهانی بر صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما

مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش‌های شبانه روز گذشته تا صبح پنجشنبه در سطح استان، اظهار داشت: بیشترین میانگین بارندگی به ترتیب از کوهپایه در شرق اصفهان با ۱۲ میلیمتر، نجف‌آباد ۹ میلیمتر، فریدون‌شهر و دهق ۶ میلیمتر، کبوتر آباد ۵.۳ میلیمتر، شهر اصفهان ۴.۴ میلیمتر، زرین‌شهر ۴.۱ میلیمتر، مبارکه ۳.۳ میلیمتر، اردستان و اسلام آباد موگویی ۳.۱ میلیمتر، داران و دهاقان ۲.۸ میلیمتر، خوانسار و گلپایگان ۲.۲ میلیمتر و میمه ۲ میلیمتر بوده است.

وی به تداوم فعالیت سامانه بارشی تا فردا (جمعه) در سطح استان اشاره کرد و افزود: آسمان بیشتر مناطق استان امروز به صورت ابری و مه‌آلود، گاهی همراه با رگبار و رعدوبرق پیش بینی می‌شود و احتمال بارش تگرگ و وزش باد به نسبت شدید تا شدید وجود دارد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: فردا بارش‌های رگباری در مناطق غرب، شمال با شدت کمتر و در سایر مناطق به صورت رگبارهای پراکنده ادامه خواهد داشت ضمن اینکه وزش باد شدید و تندباد لحظه‌ای طی روز جمعه و به‌ویژه شنبه در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق بین ۲ تا سه درجه کاهش می‌یابد، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۳ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۴ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

وی اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۳۲ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای ۶ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

کد خبر 6095169

دیگر خبرها

  • شکست بایرن‌مونیخ و پیروزی پرگل دورتموند
  • هوای اصفهان گرم‌تر می‌شود/ تداوم وزش باد شدید
  • ورود سامانه بارشی جدید به زنجان
  • باد و باران در اصفهان/ سامانه بارشی جدید در راه است
  • باد و باران پدیده غالب اصفهان/ سامانه بارشی جدید در راه است
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای خراسان جنوبی
  • ورود توده هوای ناپایدار در خراسان جنوبی 
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی از عصر امروز